torsdag den 26. maj 2011

Back in the game..


Nu skal der altså ske noget på bloggen. Har desværre ikke kunne blogge regelmæssigt på det sidste, da min mac er gået i stykker :( Nu har min far taget den. Han beholder den, og så får jeg en ny! Weee. Jeg vil også meget hellere have en 13" fremfor min gamle, som var 15". Indtil videre må jeg nøjes med en bærbar HP. Det lyder måske snobbet, men det er altså bare ikke det samme, når man er vant til en mac ;)

Der sker en masse i mit liv for tiden. I sidste uge havde jeg super travlt. Store bededag var jeg til stor fest hos min farmor og farfar, som fejrede guldbryllup. Det var en fantastisk dag. Vi startede meget traditionelt med æresport og stort åbent hus arrangement. Kl 16 tog vi i kirke, hvor det smukke guldbrudepar IGEN gav hinanden et stort JA! Meget smukt og romantisk. Derefter var vi til fin middag. Dagen efter fløj kæresten og jeg en smut-tur til Paris! Vi havde en vidunderlig tur. Jeg smider lige nogle billeder op snarest!

Det går også godt med Bonnie. Hun er begyndt at komme mere på fold i takt med at dagene er blevet længere. Så nu er hun på fold med vennerne i 8-9 timer om dagen - Hun elsker det. Vi skal også snart til stævner, men mere om det senere, hvor der lige kommer et indlæg mere!!

Ha en god dag,

Kh Celine  

søndag den 1. maj 2011

Travlhed..

Har i den grad forsømt min blog de sidste par dage, hvilket skyldes flere ting. Først og fremmest har min computer været til opdatering, så jeg fik den først tilbage igår. Derudover har jeg bare haft super travlt. Jeg arbejdede hele dagen fredag, på nær et par timer, som blev brugt hos hesten. Igår havde vi påskefrokost i rideklubben, som jeg desuden også stod for at arrangere, så jeg skulle både købe ind, gøre rent i festlokalet og dække op. Det var en kanon hyggelig aften med dejlig mad og godt selskab. Jeg var først hjemme kl 5 i morges - GAAAAB, og stod op igen kl 10 med tømmermænd :/ Min mor har fødselsdag idag, så jeg skulle selvfølgelig lave lækkert morgenbord til hende. Derefter tog jeg et smut forbi hesten, gjorde rent efter gårsdagens fest, gjorde rent i boksen og drønede så hjem og gjorde huset klar til gæster kl. 15.00. Gæsterne er først lige gået, så jeg nåede desværre heller ikke at ride idag. ØV! Det var ellers planen, at jeg skulle have sprunget lidt. Hader bare at have travlt, specielt når det går ud over hesten. Nu dør den jo ikke af en fridag i ny og næ, men har besluttet mig for, at jeg den næste måneds tid bliver nødt til at priortere træning fremfor fornøjelser, da jeg gerne vil have min hest klar til vores første udendørs-stævne. Dette indebærer selvfølgelig, at jeg sørger for at komme i seng i ordentlig tid. Så nu vil jeg smutte under dynen, og sove mine tømmermænd ud, så jeg er frisk til arbejde og træning i morgen !

Ha en dejlig aften !

Kh Celine

Ridecenterets elskede skridtbånd, som ofte hjælper mig til at motionere hesten på de travleste dage.