torsdag den 28. april 2011

Forelsket i Ralph Lauren !!

Ja, altså ikke ham her: (Selvom han er en flot ældre herre)


Nej, det er skam hans tøj jeg er forelsket i. Ralph Lauren er jo et af de internationale modehuse, som er særligt inspireret af ridesport, hvilket tydeligt kan ses i hans kollektioner. Det er i polo-sporten han finder sin inspiration, og specielt hans polo t-shirts og blazere er en verdensomspændende succes. Jeg er vild med Ralph Lauren's design. Det er sporty og klassisk på samme tid, og er helt igennem tidsløst. Da jeg var i USA sidste sommer brugte jeg næsten 4000 kr alene på tøj fra Ralph Lauren. Vi var på et såkaldt outlet, hvor kollektionsprøver og udgåede varer sælges til næsten igen penge, og så rev jeg selvfølgelig ned fra hylderne. Normalt er Ralph Lauren jo et forholdsvis dyrt mærke- specielt i Danmark. En polo t-shirt til kvinder koster fra ca. 600 kr og opefter og en skjorte ca. 800 kr, så jeg fik ret meget for mine penge i USA.  Jeg bruger forresten noget af mit tøj fra Ralph Lauren til ridning også. Det får I at se en anden dag. Her er lige et par billeder. Håber I kan forstå hvorfor jeg er så vild med tøjet :)

  Klassisk Ralph Lauren outfit. Polo t-shirt, ridebukser, rideshandsker og ridestøvler. Og en lækker taske, ej at forglemme ! Gad virkelig godt eje denne blazer. Er desuden ret vild med looket - det er nærmest lidt jagtinspireret. Igen et klassisk eksempel på Ralph Lauren-looket. Læg mærke til at han også bruger skind på bukserne. Det kunne jo ligeså godt have været en reklame for et ridemagasin.
 Den kendte argentinske polo-spiller Nacho Figueras som model for Ralph Lauren.

Lækkermås I blazer ;) Denne reklame er forresten en del år gammel - endnu et eksempel på hvor tidsløst designet er.
Dette billede minder mig mest af alt om en engelsk "social club". Hammer lækre outfit's til mænd, hvis du spørger mig ;)


onsdag den 27. april 2011

Jeg ønsker mig...

En masse penge, så jeg kan købe disse lækre ting. Jeg har heldigvis snart fødselsdag, så mon ikke disse ting vil være at finde på min ønskeliste.


1. Basic helmet fra Samshield. Har haft den på hovedet en del gange, men synes godt nok at det er mange penge, at smide efter en ridehjelm. 4000 kr og opefter er prisen, alt efter hvordan din hjelm skal se ud. Du kan bla. få den med slangeskind og swarovski-sten. Jeg ønsker mig egentlig bare basic-udgaven og gerne i blå, så den passer til min stævnejakke :)

2. Pikeur Mondega ridebukser med fuldskind til 1400 kr. Jeg sværger til Pikeur, når det kommer til ridebukser. Denne model er min favorit, og jeg har dem allerede i mørkebrune. Ville så gerne kunne rende rundt i et par sandfarvede ridebukser om sommeren, men det er bare så upraktisk, når man har med heste at gøre. Synes derfor at disse i lys mocca, er et godt bud på et par sommer-ridebukser.

3. Springstøvler fra De Niro Boots til 438 euro = ca. 3300 kr. Har længe ønsket mig et par nye springstøvler. Synes at disse springstøvler fra De Niro er fantastisk flotte med både snøre og lækre lakdetaljer. Tror disse skal øverst på min ønskeliste, godt nok i mocca, så de passer til resten af udstyret.

4. Stævnebluse model Lovita u.ærmer fra Kingsland til 425 kr. Skøn stævnebluse i svedabsorberende materiale er perfekt til varme sommerdage på stævnepladsen. Og så er der jo heller ikke nogle der siger, at man ikke kan bruge den til hverdag ;)

tirsdag den 26. april 2011

Hende som det også handler om..


Det her er Quid Bonae, som dog mest går under navnet Bonnie. Quid Bonae betyder: "noget godt" på latin, så det er noget af et navn hun har at leve op til. Derudover er det hammer besværlig at sige hele tiden, så jeg har taget kælenavnet "Bonnie" med mig fra tidligere ejer. Jeg har købt hende hos en meget sød dame i Nordsjælland, som selv har avlet hende, så jeg er altså kun ejer nr. 2.

Bonnie er forresten 7 år og af racen Dansk Varmblod. Hun har en utrolig spændende afstamning med den ret så kendte springhingst Quidam's Rubin, som far, og den endnu mere kendte Quidam De Revel som morfar, som jo var den danske rytter Thomas Velin's tidligere tophest :) Derudover har hun Waldstern som morfar.

Lige et billede af Quidam's Rubin

Selv har Bonnie ikke været ude og præstere så meget endnu, i hvertfald ikke med mig. I 2008 gik hun egenthedstesten med Camilla Enemark til et samlet resultat på 832,5 point og blev dermed udtaget til finalerne i Herning i 2009. Derudover har hun gået noget LC/LB og vist også en enkelt LA og youngsterklasse. Dressur har hun ikke startet, og kommer nok heller ikke til det sådan, for hun er MEGET springbetonet, og har ikke det store anlæg for dressur. Men vi arbejder da en del med dressuren, og det bliver bedre dag for dag.

Planen for fremtiden er at hun skal ud og gå lidt stævner her i løbet af sommeren. Derudover vil jeg rigtig gerne have hende kåret i år, ikke fordi jeg selv skal have føl på hende, men skulle hun blive skadet en dag, er det rart at have hende kåret, når nu hun er så velspringende, så hun i det mindste kan bruges til at lave nogle gode spring-føller :)

Kort om mig..


Navnet er: Celine Rieland Weidich og jeg er 21 år. Jeg er født og opvokset i Brøndby, som er en temmelig intetsigende forstad til København. Til dagligt arbejder jeg som lærervikar på en skole. Derudover arbejder jeg også i en ungdomsklub og på en dyregård.

Jeg startede til ridning som 10-årig, og fik min første pony kort inden min 13-års fødselsdag - og jeg har så haft hest lige siden :) Min første pony fik min mor gratis fra sit arbejde - et fritidshjem med dyr, som kommunen havde besluttet at lukke ned. Min første pony var ikke ligefrem en drømmepony, men det var dog trods alt min egen pony, så jeg var glad. Siden har jeg haft en dejlig hannoveraner ved navn Catino. Han er forresten den smukke sorte hest med hvid blis og sokker, som optræder på mange af mine billeder. Min nuværende hest hedder Quid Bonae. Hun er en 7-årig hoppe af racen Dansk Varmblod. Jeg synes hun fortjener sit eget indlæg, så det kommer senere!

De få timer jeg har til mig selv udover ridning og arbejde, bliver brugt med omtanke. Jeg er nemlig typen der altid har en masse bolde i luften. Jeg elsker at rejse, og rejser så tit tiden og økonomien tillader det. Derudover er jeg lidt en nørd. Jeg læser meget og er glad for historie, musik, kunst og kultur. Jeg elsker varme sommerdage i København, hygge med veninderne og shopping!! Jeg har også en kæreste, og sådan en tager jo også lidt tid, men heldigvis er min kæreste meget med på sidelinien hos hesten. Det er fx ham der kører mig til stævner, og på den måde kan man jo slå to fluer på et smæk ;) Som om det ikke var nok, bruger jeg altså også en del tid på at træne. Jeg løber, svømmer og bokser min. 3-4 gange om ugen, dels for at holde mig i form, men også bare fordi jeg simpelthen ikke kan lade være! Er vild med sport!


Kh Celine

søndag den 24. april 2011

Travl dag..

Puha.. Er endelig kommet hjem efter en lang dag. Startede dagen på dyregården(mit job, som I forresten skal høre lidt mere om en anden dag). Dyregården holder lukket i påsken, så idag stod den bare på påske-pasning af de kære dyr.

Derefter tog jeg ud til min egen hest. Havde sat mig for, at jeg skulle ordne en masse ting. Startede lige med at sidde 1 time på bænken i det dejlige vejr og sole mig - så rart, men når man laver sådan nogle overspringshandlinger, får man jo pludselig travlt. Jeg nåede dog alligevel det hele -Første udendørs springtræning(hvor vi forresten fik trænet både vandgrav og mur), bundmugning, oprydning,pudsning af udstyr, og badning af dyret, hvilket den ikke var helt tilfreds med.

Derefter tog jeg tilbage på dyregården og lukkede dyrene i seng før turen gik endelig gik hjemad. Her til aften har jeg været på McD med en veninde og spise Mcflurry - Mums. For ja, man skulle jo være et skarn, hvis man ikke kunne spise sådan en, selv efter en lang dag.

Her er lige et par bade-billeder, hvilket minder mig om, at jeg skal have givet en mere grundig præsentation af heste-dyret. Men her er hun altså Quid Bonae aka Bonnie :

 Bonnie´s mening om det der med at gå i badSmukke Bonnie


Håber også at I har haft en god dag!

KH Celine

Det danske forår..


Sikke et fantastisk påskevejr, det har været i år. Jeg ved godt at man siger, at danskere bruger meget tid på at snakke om vejret, men for os hestemennesker, er det altså ikke uden grund. Vi LEVER jo ganske enkelt på de 4-5 måneder om året, hvor vi bare har nogenlunde vejr i Danmark. Det er her det hele sker - Stævner, skovture, sommergræs, føl, ridelejr, og masser af hygge med alle ridekammeraterne.


Her er nogle af de ting, som jeg ser særligt frem til at opleve dette forår:

 Forår betyder søde små føller. Jeg skal ikke selv have føl, men glæder mig stadig på andres vegne. Det er en dejlig forårsbegivenhed :) 


 At ride udendørs er fantastisk. Jeg elsker vores ridehus om vinteren, men ville godt nok ønske, at jeg altid kunne ride udendørs som her på billedet. Der er intet som frisk luft, sol og en hest lige bliver en ekstra tak gladere for at gå til ridning.


 Grand Prix i Parken. Glæder mig til at se et stjernespækket program af ryttere og heste, når dette stævne finder sted over to weekender i slutningen af Maj. Glæder mig særligt til at se de danske ryttere, som for tiden klarer sig rigtig godt. Kommer desværre kun ind til springning om torsdagen, da jeg fejre guldbryllup for min bedsteforældre fredag og til Paris med min kæreste lige præcis den weekend - øv, men jeg skal helt sikkert ind og se lidt dressur.


Vandgraven og "farlige" spring, som man kun man ride udendørs. Jeg ved godt at vandgraven sjældent er en rytters favorit-spring, men det er da stadig lidt skægt. Min nuværende hest købte jeg i september, så den har jeg endnu ikke sprunget vandgrav på. Glæder mig lidt til at se hvordan den tager det!


Nu vil jeg smutte på job, og derefter ud til krikken. Har en masse ting jeg skal ordne idag. Skal nok opdatere jer senere.

KH Celine

fredag den 22. april 2011

Første indlæg !!


Så er jeg endelig igang. Det tog mig lige lidt tid at få styr på mit layout til denne blog (er bestemt ikke den store computer-nørd). Håber I kan leve med det - jeg lover det bliver bedre med tiden :)

Nå, men hvad handler denne blog så om? Tjaa, jeg må indrømme at jeg ikke helt selv ved det endnu. Jeg har selvfølgelig mine ideer, men jeg har aldrig prøvet at skrive en hesteblog før. Jeg læser en del modeblogs, og vil herigennem finde noget inspiration, men hesteblogs.. Hmm dem har jeg ikke set mange af. Så det bliver lidt på min egen måde - learning by doing, som man kalder det :)

Jeg tænker, at jeg selvfølgelig skal have præsenteret mig selv og min hest, men sådan et præsentationsindlæg ville fylde en del. Jeg er jo sådan en skide spændende person ;) - ØH NOT!! Ej, men I  skulle jo nødigt blive træt af mig efter bare et indlæg, så præsentationen af mig, må komme henad vejen. Regner dog med, at de næste par indlæg kommer til at handle en del om mig, så I lige kan få en idé om hvem jeg er :)

Jeg har lavet en lille collage ovenfor, som i korte træk viser lidt af det, som bloggen kommer til at handle om. Nemlig HESTE. Springheste, dressurheste, military-heste, poloheste, galopheste, islandske heste - ja alle mulige slags heste. Arrangementer i hesteverdenen vil jeg også prøve at holde jer opdateret med, og så selvfølgelig ridetøj. Jeg ELSKER nemlig ridetøj og jeg synes ikke det er så underligt, at ridetøj er inspirationskilden i mange af de største internationale modehuse !!

Nå, men velkommen til og tak fordi I læser med.

Kh Celine